DIGI :Cpuv Nuffnang ke-2 Oktober 2013

Assalamualaikum
Alhamdulillah..Lately nie rajin benar CPUV melekat dekat blog nie…Tahniah Kisahsidairy..Hasil titik peluh kamu selama ini berhasil mendapatkannya.
baru check pagi tadi dekat Nuffnang.memang pepagi rutin aku selepas buat entry,aku akan update survey kat nuffnang nie..Aku amalkan setiap kali aku update entry occay…Nak bagi korang tips rasanya ramai lagi yang betul-betul otai..so jangan tanye macam mane aku boleh dapat CPUV nie..
Ikut cara aku senang je…Update survey setiap kali buat entry baru..Sila-silalah rajin menjengah blog rakan-rakan tak kiralah berapa banyak entry yang diorang keluarkan…
tu jer kot yang aku rasa aku buat dan share dengan korang..
nuffnang
digi
moga rezeki ada lagi lepas nie…thanks korang yang selalu dan tak jemu-jemu singgah blog aku nie

24 Comments

  1. Semoga terus murah rezeki dan gigih berblogging 🙂

  2. Tahniah…anda memang berhak diatas usaha dan kerajinan.

  3. tahniah kak.. banyaknyaaaaaaaa

  4. terbaek kak aida (^_^) semoga murah rezeki kak aida dan terus maju ke hadapan. Kenit tumpang klik tapi DiGi takde, kenit klik SONY for you (^_^)

  5. Owwhhh nanti akak nak ikut tip tu jugaklah…

  6. Tahniah. Mieya ada jugak nampak CPUV nie melayang kat blog.. tapi sayangnya tak ada rezeki nak dapat CPUV baru

  7. tahniah kak =) smoga rezeki akak dimurahkan Allah

  8. wahhh…ramai blogger update pasal CPUV lately…rasanya nuffnang sekarang dah bermurah hati sikit la daripada dlu…uhuhu

  9. tahniah kak.. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.