Dapat Rezeki dari Google Reward

Assalamualaikum
Wah!! Seronok kan bila dapat duit terpijak ni..Memang beraya sakan ler nampaknya tahun ni,Apa taknya dapat duit berjuta-juta..bahahaha..
Kisahnya tuari dapat satu email dari google mengatakan blog aku ni dah terpilih untuk memenangi Google reward dari pihak mereka…Ko Hado!! adeh…kan ke syok nak raya ni dapat duit banyak tu.
Taklah pening nak fikir segala jenis GST bagai..tutup mata je pilih baju anak-anak..Memang raya sakan ler..Takat nak bagi sorang 10 hengget pada tetamu..Small the matter.
Lagi satu boleh la menderma kepada mereka-mereka yang dalam kesusahan tu..Tapi kalau perkara tu betul-betul berlaku pada aku..Kalau sekarang ni,derma mana yang mampu je,tu pun dah memadai
Korang rasa…
Sekarang ni pelbagai teknik penipuan online yang dah mereka lakukan..Takkanlah senang-senang je google nak bagi amount banyak tu kan..iskk..diorang ni..Kalau diikutkan banyak lagi email SPAM yang aku dapat berkenaan dengan duit dan satu lagi nak no akaun..memang bukan senang la kan nak bagi..Kena selidik dulu apa sahaja email yang datang.Nak bagi details pun kena tengok-tengok jugak kan..

18 Comments

  1. huh.. Paling tak suka kalau dpt email yang sesat entah ape2.. Kdg2 boleh mengundang padah juga emel2 camni..

  2. macam ni pun ada ye..selalunya depa memang suka guna nama2 besar macam ni..ingat orang nak percaya la tu..kan??

  3. Hahah ena memang tak buka langsung email kat spam2.. delete semua mana yg rasa cam pepelik je

  4. Hahah ena memang tak buka langsung email kat spam2.. delete semua mana yg rasa cam pepelik je

  5. dah agak dah. banyak sangat spam email sekarang ni. dengan entri macam akak ni, semua orang boleh berhati-hati. 😀

  6. Mcm2 emel bukan2 skrng ni… yg ajak kawin dan nak bagi harta berjuta2 pun hado… adehh… mmg kena berhati2 skrng.. tp klu betul masyukkk tu… 🙂 🙂

  7. ada2 je kan

  8. Rasanya makin menjadi-jadi pulak email yg macam ni…saya pernah dapat, dia cerita cerita sedih konon nk mati & takde pewaris la…nk kita jadi pewaris katanya..nampak sangat SCAM..

  9. Banyak betul spam skrg ni kan
    cik kumbang pun pernah dpt email mcm mama amir

  10. aku pun dapat email google reward 2…mcm celaka scam online ni…

Leave a Reply

Your email address will not be published.