Dapat Free make up remover dari pixy

Assalamualaikum
Cerita dah basi baru nak update kan.sebenarnya barang ni dah seminggu jugak sampai kat rumah.cuma belum sempat nak update entry
Lepas ni bila dah make uo, boleh la tanggalkan make up menggunakan make up remover ni.Tapi masalahnya, bila masa aku bermake up.haha..pergi kerja pun cuma alas bedak johnson baby sahaja.Sedikit lip ice kat bibir, tu je.
Emmm..nampaknya simpan jelah dulu, mana tau nanti berguna kan..
Oklah..nak lelapkan mata time rehat ni.

16 Comments

  1. Kita jarang sangat make up remover..nanti boleh try brand ni..

  2. Sama je kita kak ida….pakai bedak sikit..letak lip ice..haha…cik akak tak suka lipstik…

  3. saya dapat lama dah..dah nak habis pun..kalau tak mau,bak mai sini..hahahahh

  4. tula…. nak tanya gak bila kak ida mekap?? selalu nampak natural beauty je… hahaha

  5. best nyerr…tapi saya bukan jenis make-up…tak reti…hehe

  6. haha , salah orang ni , meh meh bagi orang yang bermekap ni,kuikui

  7. Tak make up pu boleh pkai selepas cuci muka or sebelum..rasa lbh bersih dan segar

Leave a Reply

Your email address will not be published.