kisahsidairy.com parenting blogger

Dah sampai Barang Yang Di tunggu

Assalamualaikum
Kalau korang masih ingat,Aku ada masukkan Naura dalam pertandingan Bayi Bulan ini anjuran majalah PAMA di sini.Alhamdulillah..Naura tempat pertama.Thanks sangat yang sudi undi especially budak-budak office.
Hadiah berupa produk Tollyjoy.Baru dapat minggu ni..Memang dinyatakan proses pemberian hadiah mengambil masa dalam 3 bulan.So,xpayah nak menanti penuh harapan..Tetiba je dah sampai hadiah tu.
Tara..inilah hadiah dari Tollyjoy.
Alhamdulillah..Terima kasih majalah PA&MA…Kalau korang adalah seorang ibu bapa yang sukakan ilmu keibubapaan..Aku syorkan korang baca artikel yang dikeluarkan oleh PA&MA.Banyak ilmu-ilmu yang berguna untuk kita.

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(4) Comments

  1. macam mana bisa comel sgt benda tu >o<

    nak juga laaa :((((((((((

  2. Tahniah…

  3. wahh..tahniah ummi dan Naura.

  4. tahniah !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *