Dah Mula Bekerja..

Assalamualaikum
First day bekerja…Terasa seronok perjalanan ke tempat kerja..Mana taknya,Jalan lengang sangat-sangat…Mood nak pi bekerja pun ON je..Walaupun rasa tak berapa nak seronok sebab en.husband masih lagi bercuti hari ni.
Ketiadaan entry selama bercuti raya nie,Internet langsung takde kat kampung..Mybe sebab ramai sangat yang guna internet sampai nak loading pun lembab sesangat..
Last-last idea-idea untuk up entry terpaksa ditangguhkan jugak akhirnya..Semalam baru balik dari kampung.Penat masih lagi terasa,tapi ambil mood cepat-cepat supaya hari nie semangat nak bekerja..hehehe
entry pepagi nie,saja nak tepek gambar first day syawal..Dapat berkumpul beramai-ramai…alhamdulillah…
gambar sengaja di blurkan…hehehe…

15 Comments

  1. woww… ramainya mesti meriah kan… 😀
    Selamat Hari Raya buat sis sekeluarga… maaf zahir dan batin… 🙂

  2. selamat bekerja KSD…saya dari semalam lagi dah kerja..^_^

  3. Tu diaa..ramai. Hehe. Selamat hari raya. Ana pun esok da start keje.

  4. Selamat Bertugas kembali kak ida, hanim plak start kije Isnin depan hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.