kisahsidairy.com nur awfiyah parenting blogger

Cuti Setengah Hari

Assalamualaikum
Pagi isnin yang segar..(heheh..segarlah sangat kan) Agak lewat kot up entry dalam keadaan yang kelam kabut ni.terpaksa settlekan dokumen-dokumen penting sebelum halfday hari ni.
Yeay…aku memang suka halfday petang dair halfday pagi..Kalau pepagi nak halfday,better aku cuti terus satu hari.hahaha…Macamlah annual leave tu banyak lagi kan.
Kenapa half day hari ni? Masa Entry minggu lepas Dalam entry Jadual Imunisasi Untuk bayi Berumur 1 tahun, aku ada bagitahu hari ni,Nur awfiyah ada appointment kat klinik.So,hari ni dia kena injection imunisasi untuk umur 1 tahun..Tak dapat nak bayangkan macam mana dia menjerit nanti..adeh…Bertabahlah wahai anak.
Harap dia kuat lah nanti..Dan harapnya takdelah demam lepas kena cucuk nanti..Kerisauan jugak..Biar ummi dia demam,jangan Nur awfiyah..
So,tak boleh nak update panjang-panjang…Kena siapkan kerja dulu sebelum bercuti..heheh..macamlah bercuti lama kan..

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(8) Comments

  1. Zee Suhaini says:

    awfiyah kuat kak jangan risau..

  2. Cetusan Minda says:

    selalunya baby mmg demam lepas kena injek … x pe ubat ada .

  3. Oh… Anak dara nak kena injek ye.
    Ummi jgn bimbang Awfiya kuatlah…

  4. Salam .Hee sonoknye cuti ;p

  5. ermm janji dah kuar dari opis kan…

  6. hehehe yahuu dapat lari dari opis awal =P

  7. Ija Rased says:

    salam singgah ida. kiss kan kat pipi awiyah sikit

  8. Syida Rasyidah says:

    Hehehe, sabar ye Awfiyah 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *