CPUV:Zinger Reloaded

Assalamualaikum
Sebenarnya nak update entry semalam pasal dapat BE/CPUV nie,tapi malas nak duduk depan komputer.
Lebih suka guna tab yang depan mata.Tapi disebabkan aku tak berapa nak terror guna Bloggerdroid tu,aku bawak entry semalam untuk pagi ni…hehe
Thanks sekali lagi kat korang yang rajin terjah blog aku nie.Alhamdulillah,rezeki tak putus-putus Nuffnang bagi.Syukur..Boleh topup nak beli handphone..huhu..
BE/CPUV kali nie aku dapat dari Zinger Reloaded..Maknanya KFC telah melancarkan produk terbaru dari mereka iaitu KFC Zinger Reloaded yang berharga seperti dibawah nie..
Kepada korang yang belum try lagi product terbaru dari mereka boleh la mencuba sekarang..Ingat petang nie baru nak try..huhuh…
Maklumat lanjut korang boleh ke page KFC Malaysia
Ahamdulillah..semalam hujan seharian..Sejuklah sikit bumi Allah swt nie..
Apa pun Allah swt mendengar setiap keluh kesah hambanya,Teruskan berdoa..
#prayformh370

Loading

16 Comments

  1. yummy…. tahniah kak ๐Ÿ˜€

  2. wah tahniah rezeki CPUV, but Angah kata mmg best lah menu baru KFC ni

  3. tahniah kak ๐Ÿ™‚

  4. eh eh..
    cmner sama ngan shark nie..
    hehe

  5. Alhamdulillah…murah rezeki…semoga murah rezeki selalu…^_^

  6. tahniah..dapat CPUV makin semangt nak update..kan??

  7. Wahh… alhamdulillah.. tahniah Aida.. all the best.. ๐Ÿ™‚

  8. tahniah kak, sama macam mama.. dapat kefci jugak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *