kisahsidairy.com nuffnang

CPUV Sime Darby LPGA 2014

Assalamualaikum
Alhamdulillah…Dah terima dua CPUV untuk bulan ni..Walaupun rezeki sikit,tapi berbaloilah kan.
Bukan aku taknak bertukar kepada yang lain.Tapi bagi aku ,sebelum nilah pernah masuk advertisor lain,tapi banyak iklan yang sensored yang tak sesuai dengan blog aku.
Lagi satu,kebanyakkan publisher mana nak bagi offer kat blogger picisan macam aku nie.Lainlah pageview sehari berpuluh ribu..Ini tak sampai pun 3k sehari.
Setakat nie adalah jugak job yang masyuk walaupun tak banyak.Oklah..nak cerita banyak pun tak best jugak kan.
CPUV kedua yang aku dpat adalah dari Simedarby LPGA 2014
Klik sini untuk maklumat lanjut

Baru cakap nak merajuk,dah masuk satu lagi CPUV bulan nie.Nasib baik Nuffnang baik hati..kalau tak nak cari lain dah..hehehe

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(12) Comments

  1. Biasalah tu kak…
    Tahniah kak…biarpun sikit..janji kita tetap bersyukur

  2. tahniah .. semoga terus berjaya

  3. Tahniah yer dan jangan merajuk dengan nuffnang ^_^

  4. Alhamdulillah tahniah… semoga sentiasa dimurahkan rezeki Aida… aamiin.. ๐Ÿ™‚

  5. Belog Santai says:

    Alhamdulillah..Tahniah ya..Moga bertambah rezekinya..

  6. memmet lenggeng says:

    Tahniah Ida ye

  7. tahniah..tula kan nuffnang ni cam tau2 je bila kita merajuk

  8. tahniah ye..keep on blogging!

  9. Rezeki namanya tu KD….OKje pun dapat gak tapi tulah sekarang ni walaupun dpt CPUV tapi jarang promote iklan tu kan….

  10. tahniah dapat CPUV lagi..meriahlah earnings akak ๐Ÿ™‚

  11. Tahniah akk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *