CPUV OKtober Ke 5 :INTI International University

Assalamualaikum
Setiap pagi memang rutin selepas menghapdet blog,aku akan mengemaskini profile dan update survey di Nuffnang…Bukan setiap pagi sahaja,tetapi setiap kali aku up entry baru,aku akan update Nuffnang aku..mungkin itu juga salah satu cara untuk mendapatkan CPUV..kemungkinan lah….
Alhamdulillah,..masuk lagi satu CPUV yang kelima untuk bulan Oktober nie..
Nuffnang
INTI International University
Thanks Nuffnang

Loading

27 Comments

  1. wahh… cpuv lagikkk…..

  2. tahniah.huhu..

  3. wah.. tahniah kak, rezeki akak.. hihi
    mama klik kat sini ye.. mama tak cek lagi kak..

  4. Tahniah rezeki tu.. done clik2 nuffnang juga ni

  5. takniah sis ๐Ÿ™‚

  6. alhamdulillah.. tahniah kak.. ๐Ÿ˜€

  7. Tahniah aida..apa yang nak di upadate hari-hari tu aida..kongsi sikit..kita sekali aje update masa bukak accounbt. then dah tak buat..

  8. congratss aida ๐Ÿ™‚

  9. Rajin betol akak stiap kati post entri sekali update survey..hu3 =) mgkin sbb akak ni rajin..phak nuff sntiasa bg cpuv..alhamdulillah..tahniah

  10. Congrats dear! Meh sini kita tolong isikan tabung inti ๐Ÿ™‚

  11. hihi..cik akak tak dapat lagi ๐Ÿ™‚
    tahniah kak ida ๐Ÿ™‚

  12. congrates kak aida, kenit pun baru dapat tadi weeeee :D. Done klik too ๐Ÿ˜‰

  13. tahniah… sama jugak… cayang nuffnang.. ๐Ÿ™‚

  14. tahniah … wah rahsia nuff mcm tue erk. ok pasni nk rerajin update nuff. heheh

  15. tahniah akak! masyukkkk

  16. Hmm..tahniah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *