CPUV Nuffnang Ogos-Air Asia Go Korea Selatan

Assalamualaikum
Alhamdulillah..walau tak sebanyak mana,namun ada jugak yang muncul CPUV/BE di Blog ni..Walau tak tau bila wujudnya iklan tu,ada la jugak melekat..
Alah..tak kisah la…Janji ada kan..Memang payah sejak-sejak nie CPUV nak Melekat..Baru minggu lepas aku hantar ticket kat Nuffnang pasal nie,Tak tahu jawapan dari pihak dapat memuaskan hati aku ke tidak..At least tetap rasa bersyukur..
CPUV Air Asia Go Korea Selatan ni baru je mencecah masuk ke blog aku hari ni..
Tengok nie..siap aku ambil gambar lagi..Bukan apa..bukan tak pandai nak printscreen..Sebabnya aku pakai paint yang lama..so aku tak taulah nak prinstscreen macam mana..hehehe…nampak sangat tak tau pasal komputer nie 100% kan..
Displaying PicsArt_1407224957038.jpg
hah…tengok ler…hahah..sampai opismate tanya aku buat apa masa aku captured cpuv nie
hehehe
Untuk keterangan lanjut tentang Air Asia Go Korea Selatan ni boleh la korang klik Link Ni ye
http://www.airasiago.com.my/
cdt picture:sini
korang nak tau budget korang untuk menggunakan perkhidmatan air asia..boleh ler try2 survey harga ..ye idok..
Thanks kat Nuffnang kerana memberi respon kepada pertanyaan aku ye..Nuffnang yang baik hati…jangan lupakan blog aku ni ye..hehehe…

21 Comments

  1. tahniah akak. kita pun dapat juga yang sama

  2. Alhamdulillah.. rezeki Syawal tu.. tahniah.. ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

  3. tahniah.. saya pun ada dapat jugak yg ni.. alhamdulillah..

  4. tahniah sis…

  5. Tahniah… nuff bagi duit raya la tue… ๐Ÿ˜€

  6. okay idah klik2 lagi yer… tambah tabungan ๐Ÿ˜€

  7. Tahniah! Murah rezeki hendaknya… Dah lama xdpt cpuv, sobo jer la…

  8. tahniah kak, memula dapat cpuv pasni dapat gi kores pulak ngan awfiyah hehe.

  9. Tahniah kak!^^ deno pun ada dapat ni^^

  10. Tahniah rezeki selepas raya la tu..saya pun dapat jugak..jarang jumpa muncul kt blog..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *