Cpuv November ketiga : Ford MCA Launch (NOV)

Assalamualaikum
Alhamdulillah..CPUV lagi untuk ketiga kalinya bulan ini..Pastinya korang juga sudah memiliki CPUV nie hari nie kan..
Sebenarnya pagi tadi memang dah check,cuma berkesempatan nak share ngan korang tentang CPUV terbaru nie.
harap harap lepas nie banyak lagi yang melekat.
CPUV yang masuk semalam..semalam memang tak tengok pun blog..so hari nie baru aku tahu
Nway….Thanks to Nuffnang
Fors MCA
wishlist :Teringin nak sebiji kereta macam nie…verangan….

18 Comments

  1. tahniah akak 🙂

  2. tahniah kak ida. saya bulan ni bru dpat 1. sobs sobs

  3. tahniah, rezeki tu 🙂

  4. tahniah, rezeki tu 🙂

  5. tahniah kak.. 😀

  6. tahniah kak,
    semoga terus dimurahkan rezeki 🙂

  7. congrats..:)Blog saya dah semakin susah pula CPUV nak sangkut, tn punya blog pon busy tahap gaban la ni..tak sabar nak cuti sekolah dan jadi blogger full time..heheh..;)

  8. tahniah akak~ murah rezeki~ 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.