Cpuv November kedua : Darlie Expert White

Assalamualaikum
Alhamdulillah..melekat juga akhirnya Setelah Cpuv pertama november nie.Thanks kat Nuffnang kerana terus memberi kepercayaan kat blog aku untuk menyiarkan Iklan…hehehehe
kali nie Darlie Expert White Pula.kalau korang perasan,dah pun keluar iklan Tv Darlie Expert White nie
Nuffnang
Cpuv Nuffnang Kedua november
Aku yakin korang pun akan dapat jugak CPUV untuk hari nie..
Darlie
Klik Banner ni untuk maklumat lanjut
Kepada korang yang dah dapat CPUV nie, Tahniah aku ucapkan…

16 Comments

  1. tahniah akak~~ nk klik tp darlie takde~ churp2 pon boleh la 😀

  2. Tahniah dapat BE! Mieza belum ada rezeki lagi nak rasa ber BE.. Huhu..

  3. Alhamdulillah..tahniah akak 🙂

  4. murahnya rezeki sis..tahniah 🙂

  5. tahniah aida…rezeki November tu…

  6. mmg bertuah jika nuffnang still beri kepercayaan kpd blog utk terus paparkan iklan:)gud job and congrats..:)

  7. Tahniah.. semoga bertambah murah rezeki.. aamiin. Salam Jumaat Aida.. 🙂

  8. tahniah kak…untung lah akak..cik akak tak dapat lagi nie…nak majok juga kat nuffnang..hahaha

  9. alhamdulillah.. tahniah kak.. 😀

  10. tahniah 🙂

  11. tahniah dear…puteri belum dapat lagi untuk bulan nov 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.