CPUV Mei Dari Nestum Morelife

Assalamualaikum
CPUV/BE melekat lagi…alhamdulillah…Rasanya ada dalam 4 yang sdang On Going sekarang nie..
Boleh la kumpul beli baju raya..hehehe..
Masa aku kecil dulu,Nestum nielah yang jadi kegemaran aku.Pantang kalau mak buatkan untuk adik,mesti aku pun nak sibuk..Last-last mak belikan Nestum khas untuk kami sekeluarga
credit pic :sini
Sekarang nie rasa dah takde dah tin yang macam nie.
nestum morelife
Nestum terbaru…aku amik pic ni dari website Nestum
Banyak produk keluaran nestum nie sekarang.So lebih upgrade sikit la dari dulu.
So,sertai sekarang dan dapatkan hadiah yang lumayan..wow!!!
nestum morelife

nestum morelife
Thanks to Nuffnang dan jugak korang..
Untuk Menyertai Pertandingan ni,bolehla korang lawati Website : Nestum

18 Comments

  1. Assalammualaikum…KSD,

    alhamdulilah dapat cpuv .. moga sukses selalu dalam berblog nie..

    mselim3

  2. Tahniah! ;D

  3. beznye. alhamdulillah. murah rezeki akak dpt cpuv. nestum sgt pemes dibuat kek/biskut hari raya

  4. saya suka baca entri cpuv kawan2..macam saya pulak bersemangat..hihi.. tahniah ida. moga murah rezeki selalu ye.. 😉

  5. tahniah sis..kathy dah lama listkan sis kat kategori JOHOREAN blogger bloglist okey… 🙂

  6. tahniah kak..
    nestum pon mengalami zaman inovasi..hehehe..

  7. wah tahniah yer .. rezeki anak2 tu !

  8. Alhamdulillah.. Tahniah. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki.. aamiin.. 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.