CPUV :McDonalds Spicy Chicken

Assalamualaikum
Ada ke yang suka makan burger ni…Aku suka burger bakar abg burn…hehehe…Mc’D aku suka jugak…
Mc’Donalds telah adakan satu pertandingan yang melibatkan hadiah bernilai rm5,000.”Cast your Vote Now And Win”
Untuk maklumat lanjut korang boleh terus ke facebook page Mcdonalds
Tak mau update banyak-banyak…By the way Big Thanks to Nuffnang and readers…

19 Comments

  1. Assalammualaikum…kisahsidairy,

    wahh.. sedap mcD tu..

    mselim3

    pls: yummmm22

  2. Tahniah Ya..Murah rezeki dia…

  3. wahhh… nak chek gak la dpt ke tak… recently dah tak terhapdate dah blog..huhu

  4. Ya! Muncul pun McD tu…klik2 untuk anda! Semoga kenyang ye… 🙂

  5. Assalamualaikum kak eda. hehe bestnya. murah rezeki akak, alhamdullilah. selamat pagi, sheila singgah sambil menabung sini~~~

  6. mama tak dapat mcd kak, mama dapat kfc, jadilah tu, rezeki juga

  7. Saya kat sini layan burger pakistan jer… Tapi sedap jugak… Sedap sikit dari mc chicken… Hihihi

Leave a Reply

Your email address will not be published.