CPUV McDonalds Pula Muncul

Assalamualaikum
Alhamdulillah…Rasanya rezeki murah sejak guna Safi Balqis ni…Hehehe..macam takde kena mengena pulak dengan Tajuk entry nie..
Baru Tadi up entry pasal CPUV yang kedua untuk tahun nie setelah beberapa bulan CPUV nie menyepi.
Alhamdulillah…
Cer korang check Nuffnang korang hari nie,Mybe semalam aku tak perasan cpuv nie masuk.Yelah dah lama sangat menyepi,malaslah nak ambil port banyak sangat..
Cpuv Datangnya dari Mcdonals Mcsaver.
mcdonalds
Patutlah aku perasan semalam iklan nie keluar bertandang kat blog aku..Dapat CPUV rupanya..
mcdonald's
Maklumat lanjut korang boleh layari fanpage = McDonald’s
Big thanks kat Nuffnang coz bagi aku CPUV…yeay.dah boleh kumpul duit beli henpon baru..bha..haha

Loading

23 Comments

  1. blog wajah baru, rezeki baru juga.. tahniah kak

  2. tahniah aida..dah lama kita tak dapat..dia dah merajuk kot!!

  3. tahniah kak.. shad tak de dapat lagi bulan ni ha.. hehe ๐Ÿ˜€

  4. Wah tahniah tahniah.

  5. tahniah sis..rasanya puteri tak dapat kot..nak merajuk la ngan nuff macam ni..hehe

  6. wahh santek blog akak berwajah baru..fiza tak dapat lagi CPUV kak..tahniah kak! moga terus bertambah earnings ๐Ÿ™‚

  7. Tahniah ya..alhamdulillah rezeki tu..sy blm lg chek nuff..nyi lah chek hehe

  8. Tak aci…jelesnyaaa!!
    Haha…tahniah ye. Belum ada rezeki lagi nampaknye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *