CPUV KFC Zinger reloaded

Assalamualaikum
Baru sempat update blog.seharian hari ni urusan di luar.
Sekarang pun hanya dapat update blog bila di rumah sahaja.Rumah dah ada wifi, senang sikit..Sambil baring baring dengan Fiyah pun still boleh update blog..
Esok dah kena tinggalkan fiyah sementara.Ada nak settlekan skit kerja di office.
Nanti aku cerita ek..
Yeah!!! Ni nak cerita apa yang terbaru dengan blog ni.Yeay!! Dapat CPUV lagi..Alhamdulillah. .rezeki dari NUFFNANG.
CPUV kali ni datangnya dari KFC ZINGER RELOADED yang skrg nie tengah promosi di semua cawangan KFC.Maklumat lanjut korang boleh lawati fanpage KFC MALAYSIA.

Korang boleh like fanpqge ni untuk mensapatkanninfo terkini dari KFC

15 Comments

  1. Alhamdulillah..Darlie 2x di sini…

  2. Assalammualaikum…KSD,

    semakin murah rezeki.. moga terus sukses berblog.. k.

    mselim3

  3. xpe.. perlahan2 kayuh kak..
    kami sudi je melawat blog akak hari2… sedapppnyerr kfc..
    x pnah try lg ni

  4. syukur.. tahniah kak..:)

  5. tahniah KSD, lapar lak rasa

  6. Assalamualaikum kak eda, murah rezeki baby Fiyah. hehe singgah menabung darlie sini~~~

  7. Alhamdulillah, rezeki tu… tahniah Aida.. semoga terus sukses.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.