CPUV June : Invest Smart Campaign

Assalamualaikum
Tergendala untuk update pasal CPUV/BE ni semalam..
Hari nie baru dapat update ..Banyak keje yang nak kena buat…Banyak ke?? hehehe
Alhamdulillah..Ada jugak yang sedang melekat..Memang lama dah aku tak dapat CPUV/BE lately nie..Nuffnang Merajuk ker???eh..takdelah…sebab aku tak pernah curang pun dengan Dia..
Mybe Nuffnang nak kasi peluang kat orang lain pulak dapat CPUV/BE lebat..hehehe..perasan sangat kan..
invest smart campaign
Sekian sahaja…hehehe…nanti nak hapdet lagi…
Update pendek sangat kan pagi nie..oklah tu..nak warm up sikit..

23 Comments

  1. tahniah kak..

  2. Tahniah KSD…lan pun ada dapat tapi tatau plak apa tu invest smart campaign..tak jumpa plak iklan dia..hehehe..tapi menabung U-Mobile dulu kat sini..hehehe

    Regards,
    -Strider-

  3. Tahniah diucapkan, rezeki dtg bergolek..

  4. dapat jugak tapi sampai sekarang tak tau fungsi cpuv….. tahniah kakkk !! (follow orang ucap ni)

  5. Bukan merajuk nuffnang tu tapi nak tengok sabar ke tak:)
    Kan dah dpt – rezekilah ni.

  6. tahniah ! tapi tak pernah nampak lagi iklan ni, bila masa yer dia muncul ? hehe

  7. Alhamdulillah tahniah.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki Aida… aamiin..
    3x huawei.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.