CPUV JULY DARI NUFFNANG

Assalamualaikum
Setelah 2-3 bulan jugak tak dapat CPUV  dari Nuffnang nie.hari nie baru peraasan satu yang on going..
Harap dapat la berterusan dan meningkat.Bukan senang sekarang nie Nuffnang nak bagi CPUV.
Nasib baik tak menyerah kalah..Kalau nak ikutkan hari-hari aku update survey dan hantar ticket kat diorang.Jawapan tetap sama.mungkin belum ada luck untuk aku untuk dapatkan CPUV nie.
Dan sekarang nie,alhamdulillah..boleh la dok tambah-tambah duit yang ada..
Nak jugak merasa cash out macam diorang tu..Itu kira hasil titik peluh la kan.
Volkswagen Think blue..
korang tolong ler rajin-rajinkan tangan tu untuk  menekan iklan-iklan yang muncul dalam blog aku nie ye..Jasa korang amat la dihargai.
sepanjang 3 tahun berblog.nilai nuff aku baru rm30.hahaha,,kelakar je kan..orang lain dah berapa kali cashout dah..
semuanya terpulang pada nasib masing-masing…merajinkan diri nie untuk blogwalking..tunggu…

Loading

13 thoughts on “CPUV JULY DARI NUFFNANG

  1. untungnya..tahniah tau..bila agaknya giliran cik akak pula kan…hihi..dok asyik kosong je..sabar je lah πŸ™‚

  2. Takpe, ape2 pun tahniah…
    CK dah usha2 volkswagen kat showroom pak Nang πŸ˜‰
    Kalau perlukan bantuan CK, post je dlm mana2 ruangan komen. Kalau tak kita, sape lg nak tolong-nolong…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *