PRODUK REVIEW

Collara Whitening Booster atasi masalah period?

Collara Whitening Booster atasi masalah period? | Apa lagi kehebatan Collara Whitening Booster ni selain buat kulit putih gebu satu badan?

Kalau korang baca entry umi di sini, pastinya korang tau kan kehebatan Collara Whitening Booster ni.Umi recap baliklah apa kelebihan pengambilan Collara Whitening Booster ni

Collara ni bukan sahaja memutihkan, ada lagi kelebihan lain yang perlu korang tahu, baca di bawah ni ye.

  • Mencerahkan kulit
  • Mencerahkan 1 badan
  • Menaikkan seri wajah
  • Mengurangkan jerawat dan jeragat
  • Merawat parut jerawat dan parut bekas luka
  • Mengurangkan sunburn

So, bukan itu sahaja tau kelebihan yang ada pada Collara ni.Kalau dah cakap untuk satu badan, maka  meliputi semua anggota.Ye korang, Collara ni juga boleh atasi masalah period tak teratur jugak tau.Dan selalunya kita akan mengalami 7 tanda-tanda di bawah ni bila nak datang bulan.So kalau korang termasuk dalam golongan ni, serius, ambillah Collara whitening Booster ni

7 TANDA TANDA PERIOD NAK DATANG

  • Sakit kepala

Sakit kepala ni disebabkan oleh perubahan kadar estragon.Bila seseorang wanita terdedah terhadap migrain, mungkin dirinya mengalami kondisi tersebut sebelum period

  • Emosi On/Off

Mood Swing ini membuat wanita jadi mudah tersinggung, merasa cemas, kesal bahkan mudah menangis tanpa alasan.Oleh sebab itu, jangan hairan kalau ada diantara orang disekeliling korang mengalami hal-hal di atas ketika period datang.

  • Sembeli/ cirit birit

Ketika period nak datang, ada sesetengah wanita yang mengalami masalah pencernaan seperti cirit birit dan sembelit

  • Muncul Jerawat

Kadar hormon progesteron yang meningkat ketika period menyebabkan produksi minyak pada wajah juga meningkat.Ini yang menyebabkan pori-pori tersumbat sehingga menyebabkan jerawat.

  • Keputihan

Keputihan adalah perkara yang commin ketika period akan datang.Keputihan yang normal ditandai dengan cairan berlendir berwarna putih dan tidak menimbulkan bau.Pada awalnya berwarna putih, namu setelah beberapa lama bisa menjadi kecoklatan ketika bercampur dengan darah

  • Perut Kembung

Keadaan ini disebabkan oleh perubahan hormon dan makanan yang dikomsumsi.Oleh sebab itu, ketika period akan datang, cubalah perbanyakkan makan sayuran dan buah-buahan serta rutin senaman.

  • Mudah penat

Banyak wanita juga mudah rasa penat beberapa hari sebelum period.Itulah sebabnya mereka cenderung merasa lemas atau sering mengantuk ketika haid.

Kalau umi, nak period, emosi tak stabil,mudah penat, sakit kepala, timbul jerawat tu memang selalulah..Lain badan lain ragamnya kan.

Dikatakan Collara Whitening booster ni juga boleh mengatasi masalah period yang tak teratur dan juga msalah-masalah yang dihadapi wanita menjelang period mereka

So far buat masa ni, umi boleh katakan, takde masalah period pain selepas pengambilan Collara Whitening Booster ni tau.Korang boleh baca review umi di entry atas tu.

 

Hah..Jangan lupa tau dapatkan Collara ni.

HARGA COLLARA SUPER WHITENING BOOSTER

RM75 sahaja

Korang boleh dapatkan di shopee dan juga Instagram seperti di bawah ni

Official Instagram : @Mylaraskincare

Official Shopee : MYlara Skincare

Website : https://www.mylaraskincareofficial.com/

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(1) Comment

  1. mcm pernah tgk je produk ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *