July 4, 2020
Collara By Mylara Skincare Untuk Kulit Lebih Cerah Dan Sekata

Collara By Mylara Skincare untuk kulit lebih cerah dan sekata

Collara By Mylara Skincare untuk wajah lebih cerah | Hari tu umi ada post dekat IG tentang produk terbaru yang umi cuba.

Actually produk ni dah lama jugak dipasaran, dan dah mendapat sambutan hangat tau.Testimoni pun bukan kaleng-kaleng.

Korang pernah dengar tak tentang Collara By Mylara Skincare ni.Meh umi cerita sedikit tentang Mylara Skincare ni sebelum umi bercerita lebih lanjut tentang testimoni umi sendiri selepas mengamalkannya selama lebih 9 hari.

Serbuk pracampuran susu, gabungan beri dan bahan-bahan natural lain yang berfungi mengimbangi kesihatan dalaman dan menambahkan penyerapan anti-oksida tubuh supaya tona kulit lebih cerah dan sekata.

Berperisa  manis susu dan masam buah beri, larut di mulut dan mudah diserap oleh tubuh.Dapatkan kulit kulit yang cerah dan mulus dengan anti-oksida tambahan premium dan berkualiti

Bagi umi, Collara Super Whitening Booster ni sangat mudah pengambilannya.Hanya ambil 2 sudu pagi sebelum makan  dan 2 sudu pagi sebelum tidur.Yang penting cukup pengambilan air masak sebanyak 3 liter untuk kesan yang lebih baik lah.

collara mylara skincare

Rasanya pun sedap dan manis tau.Nanti umi ceritakan pulak pengalaman umi semasa pengambilan Collara  ni ye.Sebelum tu meh la kita baca serba sedikit tentang kelebihan dan cara mendapatkan produk ni.

 

KELEBIHAN PENGAMBILAN COLLARA  SUPER WHITENING BOOSTER

Collara ni bukan sahaja memutihkan, ada lagi kelebihan lain yang perlu korang tahu, baca di bawah ni ye.

  • Mencerahkan kulit
  • Mencerahkan 1 badan
  • Menaikkan seri wajah
  • Mengurangkan jerawat dan jeragat
  • Merawat parut jerawat dan parut bekas luka
  • Mengurangkan sunburn

Bahan yang terkandung di dalam Collara Supper Whitening Booster 

Dextrose Monohydrate, Mixed Berries ( Blackberry), Insant Skim Milk(Milk Protein) Maltodextrin(gluten), Vanilla, Fish Collagen (fish), Kacip Fatimah, Manjakanim Pueraria Mirifica, Sireh, Parameria Barbate (Serapat), Pueraria Lobata,Vitamin C, Sucralose dan Silicon Dioxide.

Cara Pengambilan Mylara Skincare

Collara By Mylara Skincare Untuk Kulit Lebih Cerah Dan Sekata

Untuk kesan maksimum, boleh diambil maksimum 4 sudu sehari. 2 sudu pagi sebelum sarapan, 2 sudu malam sebelum tidur. untuk maintain, boleh digunakan 2 sudu sehari, 1 sudu pagi sebelum sarapan dan 1 sudu malam sebelum tidur. untuk kesan optimal, minum air secukupnya, 3 liter sehari

 

Review Umi tentang Collara Super Whitening Booster.

Sejak dah amalkan selama seminggu lebih ni, umi perasan, kulit muka tak berminyak.Muka pun nampak tak kusan.Yang penting muka tak nampak letih.Badan pun rasa bertenaga.Umi suka sebab dia ada rasa manis, masam.Memang sedap sangat.

HARGA COLLARA SUPER WHITENING BOOSTER

RM75 sahaja

Korang boleh dapatkan di shopee dan juga Instagram seperti di bawah ni

Official Instagram : @Mylaraskincare

Official Shopee : MYlara Skincare

Website : https://www.mylaraskincareofficial.com/

siti Rohaida

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

View all posts by siti Rohaida →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *