CICI DAN CHACHA HAPPY CAMP 24 FEB 2018

Assalamualaikum

Hai korang☺☺Berita baik kepada peminat cilik CICI dan CHACHA.hah..ni kakak nak war-warkan tentang CICI dan CHACA HAPPY CAMP 2018 yang akan diadakan pada 24 Februari 2018 di Rimba Kiara Park TTDI.

Jangan ketinggalan untuk kembara bersama Cici dan Chacha menerokai pelbagai aktiviti menarik dan alami pengalaman menakjubkan bersama mereka.


KOMPONEN AKTIVITI

Sesi bimbingan 3 jam yang penuh dengan aktiviti menyeronokkan,untuk menggalakkan kanak-kanak bereksplorasi alam sekitar dalam persekitaran yang bermakna.

SCIENCE EXPLORATION

Science exploration membina kemahiran saintifik kanak-kanak menerusi explorasi deria.

IMAGINE N BUILD

Imagine N build membimbing kanak-kanak untuk memanipulasi pelbagai jenis material bagi meningkatkan kemahiran penyelesaian masalah.

MUSIC N DANCE

Music N dance bertujuan untuk meningkatkan daya ketahanan fizikal dan merangsang kematangan emosi kanak-kanak menerusi pergerakkan.

JR.ART

Junior Art memberi peluang kepada kanak-kanak untuk merealisasikan imaginasi mereka melalui aktiviti seni.

MAKLUMAT PROGRAM 

Yuran penyertaaan : RM60

TARIKH : 24 FEBRUARI 2018

MASA : BERMULA DARI 8 PAGI

TEMPAT : IPLAY PARK ,DAMANSARA DAMAI




Untuk keterangan lanjut klik website di bawah

Tel : 012-2642208

Email : cc@e2l.com.my

www.happycamp.my

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

18 Comments

  1. menariknyaa.. nak suruh anak buah tengok ni lah.. hehehe

  2. bagus kalau cuti-cuti ni ikuti kem macam ini

  3. bagus program ni..tapi tu la, jauh nak pergi.
    kalau tak, dah bawak budak2 sekolah join sekali ni.

  4. Best tu. Anak dara kinah mesti suka yang dance tu. Kena tengok jadual kerja ayahnya la. Thank kak siti info

Leave a Reply

Your email address will not be published.