Chipsmore:CPUV pertama di bulan Oktober

53 Comments

  1. Tahniah awk…berjaya mndpat CPUV. Insyaa Allah, lps ni akan dtg lagi meletup-letup. Mula-mula mmg payah, tapi bila dah dapat, akan selalu dapat plak. Kebanyakkanya la. Gud job.

  2. syukur..rezeki masyuk…sy je bleum dpt merasa lg ni

  3. mama lagi lah… satu cpuv pun tarak.. hihi tahniah untuk akak… ๐Ÿ™‚

  4. apa tu? hehe

  5. tahniah kak.. ๐Ÿ˜€

  6. Assalammualaikum..kisahsidairy,

    Tahniah juga best nyer dapat cpuv nie kan.. alhamdulilah jgn lupa sharing ilmu cpuv dengan kekawan k.

    mselim3

    pls: moga kisahsidairy sukses selalu dengan nuffnang nie k…

  7. alhmdulillah. ๐Ÿ˜€
    Share lah tipsss

  8. Alhamdulillah murah rezeki Aida..

  9. congrat..
    shark tumpang klik nnti.
    amik berkat,
    hehe..

  10. wahhh…… tahniah akak! deno beoum dapat yg ni… huhu

  11. hihi…wah akak…cik akak pon ada juga….
    cik akak dah klik iklan tu…10 kali untuk akak..semoga dimurahkan rezeki ye kak..

  12. tahniah2.. tapi saya masih kureng paham la bnda ni akak. hehe. apa2 pon tahniah

  13. Eda ni rajin update blog sebab tu nuffnang sayang:)

  14. hurm tahniah yer..

    Sy tak pernah ada pun ekeke -sedey kan

  15. hou yeaaaa! akak pun dapat biskut jugak? hehehehe. Tapi, biskut chipsmore akak kejap2 ada kejap takda …pemalu kot hahaha. Takpe nanti kenit datang klik lagi ๐Ÿ˜‰

  16. bestnye! ramai blogger dpt cpuv bln ni ๐Ÿ™‚ tahniah! moga ade rezeki ntk cx jugak! ๐Ÿ™‚

  17. iklan ni memang tak lama dia keluar…tu yg kena rajin time dia keluar tu..

  18. amik berkat banyak sikit shark..nanti berlipat kali ganda nuff bagi kat shark

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *