Cheque Nuffnang Dalam Tangan

Assalamualaikum
Balik dari kerja semalam,ada surat atas meja..Seperti biasa ignoredkan je sebab selalunya surat untuk en.husband je..Tapi tetap belek juga sebab en.husband pun buat tak tahu dengan surat tu.
Rupanya cek dari pihak Nuffnang dah sampai…aikk!!!! baru tuari hantar tiket kat nuffnang tanya bila cek tu bila nak sampai..Tup tup dah sampai..
Thanks kat Nuffnang.Pertama kali dapat cek dari pihak Nuffnang…En.husband cakap,lepas nie boleh la simpan dulu..dah banyak baru cashout…Mybe dia dah percaya pihak Nuffnang tak menipu blogger..heheh…yelah as husband of course la dia taknak wife dia kena tipu kan…Thanks to support me dear…
nuffnang
p/s :Sorry sesangat kepada pemenang MINI GA…hadiah lambat untuk di pos disebabkan..Mybe dalam minggu nie akan di selaraskan semua penghantaran disebabkan ada segelintir pemenang yang belum menghantar butiran..

Loading

19 Comments

  1. Alhamdulillah…mesti banyak tu! Bolehlah belanje ๐Ÿ™‚

  2. wow kak best nya ๐Ÿ™‚ saya pon dok tunggu masa ja nak cashout hehehe ๐Ÿ™‚

  3. alhamdulillah..beznye
    nanti share la dgn kamibrg yg akak beli..bez bez..kasi semangat berblogging ni

    isi tabung nuffnang sini-transition

  4. samalah br 3hari lepas dpt cek dr nuff

  5. sorang lagi dah cash out? bestnyerrrrr alhamdulillah tahniah ye kak (^_^)

  6. semoga terus gigih berblogging kak ๐Ÿ™‚

  7. wah bestnya..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *