kisahsidairy.com pregnancy

Check up Lagi

Assalamualaikum
Lama betul tak update.Rasanya start dari khamis lepas lagi dah blog terabai.Kesihatan sekarang ni kurang memuaskan,tetapi alhamdulillah..masih ada semangat untuk berpuasa.
Rindu nak blogwalking di blog rakan rakan.Confirm ramai dah lupakan aku..hehhe..Nak update blog by phone pun tak berkesempatan.
Hari ni dapat jugak nak update.Itu pun sebab bosan menunggu giliran di Hospital.Itu memang dah jadi rutin setiap minggu rasanya.Sesambil tu boleh la update blog kan.

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(7) Comments

  1. tiap minggu checkup di hospital ye kak..dugaan sungguh

  2. jg drii baik2 ya kak..

  3. Semoga dipermudahkan segala urusan yer…

  4. Yumida Huda says:

    yumida 1 julai nanti baru scan lagi
    kalau kat hospital lama nak tunggu giliran, check up biasa kat kk cepat..sbb x byk orang
    moga baby akak, baby yumida sihat walafiat..eh mesti usia diorang sama..sbb kita preg minggu yg sama..hihi

  5. WAH TAHNIAH.. SEMOGA SIHAT HENDAKNYA MAMA DAN BB YER NANTI

  6. takpe kak..sabar ye..nanti kemanisan yang bakal datang 🙂

  7. Semoga dipermudahkan segalanya… aamiin..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *