Charger Tab Tertinggal

Assalamualaikum
Morning Ols…
Adohaii,serba tak kena dibuatnya.ke sana sini tanya orang pasal charger.Nak lagi Samsung Tab,aku sorang je yang pakai.Kalau ikutkan hati nak je balik.Nak ambil charger tu,bila fikir keadaan jammed dan confirm masuk lambat tu,membuatkan aku cancel nak balik..
Power Bank!!! Pun tertinggal jugak..Habislah…Sales tak masuk hari nie…hehehe…eh,korang tau tak sekarang nie aku ada buat dropship untuk satu product ni,Sebab tu bila tab aku nie tak charge,sales aku pun tak jalan..>Omaiii…
Malam tadi,aku dah perasan charger tu lek lok je aku letak atas meja.Tapi tak sangka pepagi buta nie,aku boleh lupa…
Sakit hati nie!!..harap adalah yang guna Charger jenis aku nie.
Nak ambil masa tenangkan fikiran jap…see u then ye…

16 Comments

  1. alala siannya..tenangkan hati yer

  2. haha mmg tension kalau menda alah tu tertinggal kantoi sume communication, beli spare satu letak dlm beg je senang

  3. lunch nanti balik amik la kak..

  4. Kesiannya.. Harap2 adalah yg guna charger macam akak perlukan tu.. 🙂

  5. Assalamualaikum kak eda. laaa kesiannya. sheila pula rini tak sempat beli sarapan. lapar pula ni. adehhh. singgah menabung Herbal-Essences sini~~~

  6. alahai.. kena beli dua charge rlea pasni nampaknya.. satu boh dlm beg yg selalu dipakai.. satu lg bio kat umah.. heee

  7. payah jugak tu..kena ada powerbank untuk letak opis la kalau gitu..nanti2 kalau lupa lagi tak de masalah dah..

  8. susah jugak ye bila kita memerlukannya tapi blh tertgl pulak

  9. semuanya tertinggal. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.