Cepatlah Masa!!!

Assalamualaikum
clock
Sumber :google
Rasa lama pulak masa nie berjalan..memang target hari nie nak balik tepat jam 5.Penat semalam tak habis lagi.Banyak nak kena kemas kat rumah tu..Dah macam pindah rumah.Plus nak pi jengah anak buah yang 4 hari tak nampak muka.Makngah Dia dah rindu sesangat nie.Tadi pagi datang rumah masih tido lagi.
Dapat kongsi kasih dengan anak saudara pun jadiklah..Anak jugak kan..Nur Qaleesya dan Nur Humairah..Tunggu makngah datang bawak cekelat ye…hehe…

17 Comments

  1. hehehe teringat waktu adik di wad hari tu, sibuk je dier kata kenapa masa cepat sgt berlalu !

  2. yelah, bila dah dekat time balik, lagi lambat pulak jam tu bergerak rasanya

  3. beznye jumpe anak buah masih kecik..ske sgt sakat diorg
    yumida pun nak cokelat gak mak ngah…hehe

  4. hahahaha nnt cepat tua kalau masa cepat…

  5. putarkan je jam tu cepat la..hehe

  6. sharp betul nak balik pukul 5 tepat,haha

  7. Salam Khamis Aida..kejab ajekan dah habis seminggu..

  8. Assalammualaikum…kisahsidairy,

    masa ibarat mata pedang,, potonglah ia sebelum ia memotong kamu..

    wahh "masa itu emas"

    banyak kata hukamah dan ibarat yg dibuat perihal masa nie kan!

    mselim3

  9. Vee nak cekelat gakkk… *muka innocent* Haha 😀

  10. kalau kita nak cepat masa tu pergi mesti rasa lambat kan..counting je kejenye sampai masa..hehe

  11. mak ngah~~ ank sdra yg sorg ni pon nak cekelettttt 😀

  12. Waktu ni klu lagi ditunggu makin lambatlah ia berjalan.. 😀

  13. sy kalau tengah takde keje memang rasa lambat jer masa berlalu..semalam dan 2 hari lepas time training pun rasa macam macam lambat berlalu..

    Regards,
    -Strider-

  14. untung jadi anak saudara kak.. nak juga coklat.. hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published.