Assalamualaikum Hai korang..Alhamdulillah..Dah pun sampai di Bulan yang mulia.Moga kita akan terus diberikan kesihatan yang baik bagi menunaikan kewajipan kita di bulan ini. Mesti ada di kalangan korang yang bercuti hari ni kan.Ai is kerja seperti biasa.Takde cuti pun.So takde pun sambut puasa di kampung.Tapi ingatkan esok nak balik.Rindu nakContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Hai korang??selamat petang dan hujung minggu.Dapat satu info dari group whatssap tentang zakat fitrah 2017 bagi negeri Johor.Untuk negeri lain aku tak sure and mungkin korang boleh dapat info dari website zakat malaysia.. Korang boleh double klik ye kalau tak nampak..Moga info ni berguna untuk korang dan juga aku.Continue Reading

Loading

Assalamualaikum Jumpa korang lagi kan..Ada ke yang dah bercuti dari berblogging nie..Yelah,..membuat persiapan terakhir sebelum menjelangnya syawal…alhamdulillah… Ada lagi yang belum bayar zakat?? Tahun nie agak lambat en.husband membayar zakat..Dan tahun nie jugak bertambahnya bayaran zakat..Selalunya en.husband akan bayar untuk 3 orang sahaja iaitu aku,dia dan MIL..Dan tahun nie bertambahContinue Reading

Loading