sagu gula melaka

Wordless Wednesday #86 Sagu Gula Melaka. Tak puas lagi dok mengopi dekat Bubblebee Muar dalam perjalan balik kitorang singgah pulak mengopi dekat RNR Skudai tu.Eh tak taulah skudai ke Kulai.Lupa dah. Sebenarnya niat asal nak try coffeebot, tapi boleh pulak terlajak makan sagu gula melaka.Betullah kata sislin, faham-faham sudahlah kanContinue Reading

Loading

WORDLESS WEDNESDAY #84 |MY ART JOURNAL STORY.Dah setahun jugak berada di dunia journal dan itulah satu-satunya yang buat umi happy. Obsess dengan pet tape, flower pet tape dan sebagainya.Walaupun orang nampak benda tu tampal-tampal kertas, tetapi seni tu tetap ada.Kalau diluar negara, komuniti art journal ni sangat besar berbanding diContinue Reading

Loading