Wordless Wednesday #93 – Novel Dark Signore yang ditulis oleh Khrnisoff ni baru umi dapat beberapa minggu yang lepas.Saja nak buat review dan letak kat Wordless Wednesday ni. Diterbitkan oleh Merch & More Enterprise dan ini adalah cetakan ketiga untuk buku Dark Signore  Masa umi beli ni buku ni memangContinue Reading

Loading

Wordless Wednesday #92 | Sup Ayam Tumis Darat untuk orang yang tak sihat.Orang katalah kan, kalau orang tak sihat ni, dapat sup-sup panas memang sedapkan badan. Lepas dari tengok tiktok che sayang, terus umi buat sup darat ni.biasalah kan pengaruh tiktok hahah Untuk tekak yang sihat makan ikan masak merahContinue Reading

Loading

Wordless Wednesday #91| Anak Buah Baru.Alhamdulillah anak buah yang ke 22 baru-baru ni.Makin meriah la nanti hari raya dengan anak-anak buah, maka makin bertambah duit raya. Makin diperluaskan lagi rezeki makcik pakcik sebab bagi anak-anak buah duit raya kan? bukan selalu dapat bagi anak buah duit ni.Setahun sekali je.Tahun depanContinue Reading

Loading