Kembara Bloggers Johor berakhir juga | Hai korang.Pengembaraan kami selama 4 hari 3 malam bersama Tourism Johor dan MITA Malaysia Inbound Tourism Association,alhamdulillah..sudahpun berakhir.Pengalaman yang dangat berharga yang diberikan kepada kami.Walaupun kami penat dengan aktiviti Kembara Bloggers ni,tapi sangat enjoy dan banyak sekali input yang kami dapat sepanjang trip ni.Continue Reading

Loading

Assalamualaikum Niat hati ni memang teringin nak bercuti..Tapi bila fikirkan pasal budget percutian ni,bukan sedikit perbelanjaannya..Ia juga perlu di rancang betul-betul untuk membuatkan percutian tu berjaya dan gembira.Yelah..Planning dari awal tu kan penting..Bila kita nak melawat atau nak mengunjung ke sesuatu negara atau tempat,Make sure kita dapatkan maklumat dahulu tentangContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Dari sehari ke sehari nak update blog.Memang sekarang ni sedang bercuti.Seperti biasa time bercuti memang jarang nak sentuh blog.Yang ada pun cuma auto publish sahaja. Start dari rabu tuari lagi dah ada di Melaka.Kali ni umi bawa kak fiyah dengan nenek sekali.Anak saudara berkahwin,jadi amik cuti dua tiga hariContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Hari ni aku nak cerita pasal aktiviti aku semalam je..Maklumlah,tak macam dulu,apa aktiviti hari ni,terus up kat entry.Sekarang ni dah ada anak.kena tunggu anak tidur dulu lah,baru boleh cerita kat blog..Itu untung dapat update status jugak sambil melayan dia..Spesis aku ni,kalau dah berdating dengan anak,jaranglah melekat dengan phone.Mana nakContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Adakah anda mencari Homestay Selesa di sekitar Johor Bahru?Berdekatan dengan Bandar dan Destinasi Percutian terkini di Johor Bahru? Penginapan Homestay Tawakkal Nusa Bayu memberikan satu percutian yang amat menarik bagi anda yang sukakan percutian yang hebat.Terletak di tengah-tengah di antara destinasi percutian terkemuka di Johor Bahru. Homestay yang terletakContinue Reading

Loading