cara buang broken link dalam blog

CARA BUANG BROKEN LINK DALAM BLOG | Pernah tak sekali sekala korang check broken link yang ada di dalam blog korang? Berapa agaknya broken link yang terdapat di dalam blog korang..Baik korang check tau..mesti berduyun-duyun broken link yang timbul.Apa kena mengena broken link dengan blog.Nak tau lebih lanjut korang kenaContinue Reading

cara update tulisan bold di facebook

Cara Buat Tulisan Bold di Status Facebook | Dah lama sebenarnya tutoral buat tulisan bold di status facebook ni ada. Tapi baru kali ni umi dapat mencuba bagaimana untuk membuatnya.Selalunya kita boleh bold,sengetkan sahaja tulisan di whatssap status kan? Tapi tidak di Facebook status. So, kali ni umi nak shareContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺☺☺.Sebelum ni aku memang tak pernah lah nak ambil tahu pasal letak maps dalam entry ni.Tetapi bila dah banyak buat food reviews sendiri.Maka tercari-cari jugaklah macam mana sebenarnya aku nak letak maps dalam entry aku..Bagi kemudahan readers mencari tempat yang aku cakapkan tu kan. So,selepas banyak menggoogle caraContinue Reading

Assalamualaikum Bila tengok blog nie,ade aje penambahan yang aku buat..Tu pun atas dasar pembaharuan..Kononnye.. Mane la tau daripada berblogging nie dapat side income..Boleh beli banglo…haha.. Selalunye pepagi bute aku masuk keje, sebelum jam tepat pukul 8 pagi,Aku da blogwalking.. Of coursee aku bw blogger2 yang ade dlam bloglist aku nie..KalauContinue Reading

          Sorry tu amyliana yerk sebab nak kasi link buat tuto nie,tapi carik-carik da xjumpe and tak ingat kat mane ct amik tuto nie..tapi xpe..meh sini ct share cara nak buat kotak iklan churp-churp yang cumel tu eh!! Macam Biase gi ke Design >>Add A GadgetContinue Reading