apa-itu-threads-instagram

TERJEBAK JUGA DENGAN THREADS.Mulanya dok berfikir jugak kaitan aplikasi ni dengan benang.Aplikasi yang sedang viral di Social media. Kalau ikut dari pengamatan umi, thread ni dia macam twitter la, cuma adalah kelainan lebih dari twitter.Baru je buka akaun baru untuk threads.Tak taulah terus nak gunakan aplikasi ni atau hanya ikutContinue Reading

Loading

Tukar Keyboard Bluetooth kepada Keyboard Usb

Tukar Keyboard Bluetooth kepada Keyboard Usb.Kalau ikutkan taknak la tukar kan, tapi memandangkan keyboard tu bikin umi naik darah, jadi kita bertukar kepada keyboard usb. Kalau dulu umi guna keyboard bluetooth berwarna pink yang umi beli di Shopee, sekarang ni dah tak boleh digunakan lagi.Yelah, warna pebret umi kan pink,Continue Reading

Loading

Huawei mate 50 malaysia flagship launched with a variety of attractive features. Its modern appearance and elegant design can draw your attention and keep your attention towards it. There are many motives to purchase the Huawei Mate 50, but there are four reasons we’ll discuss. n addition to the attractiveContinue Reading

Loading