Assalamualaikum Oh tidak!! rasa macam sedih yang amat tapi tak tahulah kenapa..Ini semua angkara Farah si bublynotes tu.. Tak sangka dia review blog mak ni nyah!!.. Kata-kata yang menyentap lubuk hati akak ni..Mungkin korang tau itu kata-kata biasa dari farah..Tapi yang mengenali farah dan berkawan dengannya mesti rasa kata-kata ituContinue Reading

Assalamualaikum Maii nak Cite skit..Benda nie da 2 hari aku nak bgtau..Dek kerana terlalu sibuk,terpakse la dilupakan..lagipun nak upload pic kt dlm pc nie aku lupe pulak nak bawak usb.. Mase dalam perjalanan balik dari Melaka tuari,sempat lagi la aku dok dalam kete nie snap beberapa pic beberapa bijik kereta,..RasenyeContinue Reading

Assalamualaikum Akhrinya selamat sampai ke bumi melaka…Highway memang ler jammed teruk hari nie…Nak berhenti minum kat RnR pun sesak…Last-last amik keputusna untuk teruskan perjalanan.Dari Johor tadi pukul 5 petang..Sampai melaka dekat pukul 11 jugak la..Jammed merata-rata tempat.. Dalam perjalanan kat highway tadi,sempat singgah kat perhentian untuk guna bilik air je..nakContinue Reading

Assalamualaikum Memang ketandusan idea nak mengarang entry hari nie..Sebabnya hari nie kepala memang semak dek kerana sakit kepala yang kekadang timbul tenggelam ni.. Penyakit perempuan begitu la…Setiap kali datangnya hari-hari tertentu semua serba xkene.. Tapi berupaya jugak melakukan tugas seharian walaupun dalam keadaan yang x berapa nak sihat.. Tau takContinue Reading

Assalamualaikum Xtauler kenapa hari nie moody sangat…rase macam nak balik jerk.. Kan best kalau esok cuti…kaki pun da sakit nie… byeContinue Reading