Kalau dulu, masa mula-mula berblog, memang suka sangat join giveaway,segmen yang dianjurkan oleh blogger. Rindu zaman awal berblog dulu tau..Haha..Oklah..so, sebut pasal segmen ni, umi saja nak join Special bloglist by Sayidah Napisah.Sempena blognya yang sudah pun mencecah angka 8 juta tu, beliau telah pun membuat segmen ini.Sapa yang bertuah,Continue Reading

Hai korang, Apa kata jom pakat join Giveaway dari Mummy Linda ni.Sekarang ni mummy linda tengah ingin mengenali blogger-blogger yang ada di Malaysia ni.Bukan sahaja di Malaysia, malah mungkin Negara Jiran kita ni kan. Lagi satu, Mummy Linda ni sedang mencari Pengkomen Tegar di Blog beliau.Kot korang nak dapatkan hadiahContinue Reading

Assalamualaikum Segmen 24 Jam Bloglist #29 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan April, Mei dan Jun 2018 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 15 Mac 2018, iaitu tepat jam 1.00 petang sehingga hari esok, 1.00 petang 16 Mac 2018. Semua dijemput join. Syarat-syaratnya : Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+Continue Reading

Assalamualaikum Hai korang..Lama jugak tak menjoinkan diri dalam segmen blogwalking ni..Jom join ramai-ramai  Segmen Blogwalking by Miss Kepeng nak tag Mar mansor,ibu dilah dan kak mia →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.comContinue Reading

Assalamualaikum segmen: kembali ke sekolah bersama cikgu ayu Jom join segmen ni.Kepada Cikgu Ayu,teruskan usaha mendidik dengan baik.Semoga dengan adanya cikgu berkualiti,maka akan wujudlah pelajar yang terbaik. →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.comContinue Reading