Showing 122 Result(s)
RESEPI

Resepi Special Popia Vietnam

Nak cari makanan vietnam sekarang ni kat Malaysia memang tak susah mana pun.Kat sana sini dah orang jual makanan vietnam terutamanya Popia Vietnam atau dikenali dengan Vietnam Spring Roll. Baca x tajuk entry kat atas nie,Mungkin ramai yang da tahu, dan mungkin ramai yang belum tahu tentang Special popia nie.Popia nie adalah resepi orang vietnam.Mase mula-mula officemate KSD bg tau benda nie,Terliur rase,Suruh dia masak dan bawakkan untuk KSD..(nampak sangat …

RESEPI

Kisah Si Apam POlkadot

Trend dunia kuih muih sekarang nie tentang apam polkadot..Kecil molek kuihnya…Bermacam corak dan rekabentuk si penggemas apam polkadot nie..Bukan polkadot ajer sekarang nie,Banyak jenis yang kite dengar tentang apam nie. Macam tu jugak KSD la,Kekadang teringin nak buat apam polkadot yang sekarang nie digilai ramai wanita2 kat luar sane.Bukan kesukaan untuk makan,tetapi untuk mencipta apam nie,Mereka bentuk apam ini dengan gaya tersendiri. Geram tengok kecantikkan apam ni,Maka terbuka hati KSD …