Showing 4 Result(s)
printcious

Bantal dan Keychain dari Printcious

Assalamualaikum Bantal dan Keychain dari Printcious | Cantik tak bantal kita ni..hehehe..Actually umi baru je order dari PRINTCIOUS tau.Umi plan nak order lain,tapi bila fikirkan nak ganti bantal yang kat office ni dah lembik,tu yang umi order bantal.Tambah lagi sikit je duitnya umi tambah keychain ni untuk gantung kat kereta. Apa yang umi suka tentang Printcious ni,bila umi buntu nak belikan hadiah untuk kawan-kawan umi,umi order je dari Printcious ni.Nak …

printcious

Puzzle Printing untuk dijadikan hadiah kepada yang Tersayang

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Mesti ada di kalangan korang yang pening kan bila memikirkan hadiah apa yang akan diberikan kepada yang tersayang.Sempena Hari jadi atau Hari ulang tahun perkahwinan mungkin,berikan sesuatu yang lain daripada yang lain. Dan selalunya,hadiah yang akan diberikan adalah bunga,jam,minyak wangi dan lain-lain.Cuba tukar sikit jenis hadiah yang korang nak berikan kepada yang tersayang,Jadi takdelah sidia bosan asyik menerima barangan yang sama sahaja setiap kali HARI ISTIMEWA tu …

printcious PRODUK REVIEW

Baby Gift Idea dari Printcious.com – Precious Gifts from your heart

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Seronoknya kan menerima kedatangan ahli baru dalam keluarga,saudara mahupun sahabat handai kan.Of courselah bila pergi melawat mesti ada buah tangan yang dibawa sekali Hah..selalu ape je yang korang berikan kepada ibu-ibu yang baru melahirkan anak ni.Mesti pakaian dan barangan baby kan.Tapi kan,apa  salahnya kita buat kelainan sedikit dalam memberi hadiah untuk mereka ni.Apa kelainan tu? meh aku nak share dengan korang tentang satu website ni yang memberikan …

kisahsidairy.com printcious PRODUK REVIEW

Mug dari Printcious yang Super Comel

Assalamualaikum Happy sangat bila barang yang di tunggu dah sampai kan.Aku ada post kat instagram kan apakah barang yang ditunggu tu.. Tengok kotak pun dah tau ianya dari Printcious..Macam aku taulah apa yang ada dalam kotak ni.. Di Printcious,kita boleh create apa yang kita nak seperti masukkan gambar sendiri,text sendiri dan warna yang kita suka.. Macam aku ni,dah pun buat Mug yang aku hasilkan sendiri..ala…mudah je… Hasil dari kekreatifkan aku …