Assalamualaikum 33 weeks Pregnancy..Lagi 7 minggu lagi,insya allah,akan dipertemukan dengan anak syurga umi ni..Insya allah juga,mohon Allah swt permudahkan urusan umi bersalin ni..Terbaca fakta menarik tentang bayi di dalam kandungan ni.Boleh share dengan mom to be diluar sana. sumber:google 1. Di sekitar usia 3 bulan usia di dalam kandungan,bayi mulaContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Bila usia kandungan makin bertambah,sekarang ni dah 31 minggu dah pun,Kerisauan tu selalu jugak menghantui aku.Badan pun sekarang ni makin tak bermaya nak hadap semua kerja di rumah dan ditempat kerja. Lagi satu,bila nak naik tangga,memang sangat² payah lah bagi aku.Selalu sangat kepenatan.Kekadang aku stay dulu dua tiga anakContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Sumber:google “Nurse,tengokkan result kencing saya,ok tak” “Eh,kencing awak kotor la…air kencing tadi ada lagi tak,awak hantar ke bilik 17(makmal) Huh!!! tulah ayat yang aku rasa paling takut..semalam lepas ambil tekanan darah tinggi,berat semua,terus pi toilet untuk check air kencing dan jugak BMI..Dah rasa cuak jugaklah bila nurse cakap macamContinue Reading

Loading