Showing 192 Result(s)
FAMILY

Selamat BerHujung Minggu

Assalamualaikum Salam pagi ahad.Selamat berhujung minggu semua.Bila berhujung minggu nie, banayk aktiviti yang boleh dilakukan bersama sama keluarga kan..Masa nilah boleh menikmati bersarapan bersama, Makan tengahari bersama dan bersantai bersama keluarga.. Apa aktiviti korang hari ni.seronok kalau dapat bersantai di tepi pantai..oopssss..Harap korang jauhkan diri dari bermain laut ye.Musim musim macam nie, memang tidak sesuai untuk mandi laut.Yelah dengan cuaca yang sejuk dah macam kat genting tu…hehehe…tipu..taklah macam kat genting …

PARENTING PARENTING TIPS renungan bersama

21 Petua Eratkan kasih Sayang Suami Isteri

Assalamualaikum Hari nie rasa nak share denga korang yang membaca blog nie.Pada yang dah kahwin dan juga akan berkahwin.hehe.. Aku terbaca di dalam facebook.So nak share jugak dengan korang.Antara petua untuk eratkan kasih sayang Suami isteri. 1)Cium tangan suami dan dahi siteri setiap kali sebelum berpisah ke tempat kerja masing masing. 2)Jika berpisah lebih dari sehari seperti untuk tugasan luar daerah,tmabah rutin harian tadi dengan pelukan dan ciuman. 3)Walau sesibuk …