SNEK BERPANTANG VEGILICIOUS

SNEK BERPANTANG VEGILICIOUS DARI SURAYA MOTHERCARE JARANG TAK REPEAT

SNEK BERPANTANG VEGILICIOUS DARI SURAYA MOTHERCARE JARANG TAK REPEAT.Tak kenal maka tak cinta kan, tapi bila dah sekali cuba, confirm nak lagi.Benda mudah buat apa nak disulitkan.Siap untuk dimakan tanpa perlu bersusah payah. Kemain umi bertagline macam tu sekali kan.Tapi snek Vegilicious dari Suraya Mothercare ni, korang kena cuba sebab umi dah cuba.Bila sedap, umi…

Loading

Read More

SELAMAT ULANG TAHUN MY DEAR SELF

SELAMAT ULANG TAHUN MY DEAR SELF.Berganjak lagi umur umi pada tahun ini.Walaupun pada hari ulang tahun umi,banyak perkara yang tak diingini berlaku, umi tahu, Allah dah aturkan yang terbaik. Allah swt uji hambanya kerana Dia tahu sejauh mana hambanya boleh atasi segalanya.Sedih tetap sedih, tapi itulah kehidupan,Sentiasa ada pasang surutnya, kadangkala kita diatas dan kadangkala…

Loading

Read More
tips didik anak berpuasa

Tips didik anak berpuasa, Ini korang kena Praktikkan

Tips didik anak berpuasa, Ini korang kena Praktikkan untuk anak-anak korang yang baru nak belajar berpuasa.Mungkin korang boleh gunakan tips didik anak berpuasa di bawah ni. Melentur buluh biarlah dari rebungnya.Nak dapatkan satu result yang baik permulaannya perlulah sedikit-sedikit.Lama-lama jadi bukit.Lama-lama akan lebih baik.Betul tak?   Macam tu jugaklah cara ajar anak berpuasa.Bukan terus boleh…

Loading

Read More