10 Sebab Bayi Kerap Menangis

10 Sebab Bayi Kerap Menangis Yang Mungkin Ibu-Ibu Tak Tahu nak-nak kepada ibu muda yang tidak mempunyai pengalaman dalam menjaga anak kecil. Dah hampir 7 tahun jugaklah kisah kerap berjaga malam, sediakan susu dan anak menangis tengah malam.Pengalaman yang paling berharga untuk ibu-ibu.Dan kerana pengalaman itulah ibu-ibu dapat berkongsi pengalamanContinue Reading

karnival pesta lampu bandar dato onn

Karnival Pesta Lampu Dato Onn Umi dah Terjebak.Terjebak dek kerana hari tu dok lalu kat situ, bebudak ni sibuklah nak juga pergi ke sana. Puas dah elak, tapi kali ni tak dapat nak elak sebab masa babah ajak pi makan mamak kat Dato Onn tu terlalulah sini.Bebudak ni nampak lampu-lampuContinue Reading

Secawan Kopi Champ Di Kedai Kopi Otai.Lama nau baru dapat makan-makan kat sini tapi tulah sayangnya umi tak dapat merasa toast bread yang ramai sebut-sebutkan tu. Ingatkan hari isnin takdelah ramai orang, lagi pun masa umi pergi tu pun baru je pukul 10.30 gitulah.Tapi tak sangat segala jenis roti dahContinue Reading

Barangan Preloved Dari Jalan Jalan Japan Kipmall Masai

Barangan Preloved Dari Jalan Jalan Japan Kipmall Masai memang berbaloi sangat memborong untuk keluarga.Barang-barangnya pun cantik-cantik lagi tau. Kalau dulu umi mampu tengok je kawan-kawan dari Negeri lain dok shopping barangan terpakai jepun ni.Tapi bila cawangan Jalan Jalan Japan dah dibuka di Kipmall Masai, umi lah paling excited nak menerjahContinue Reading

KELEBIHAN PENGAMBILAN YOUGURT | ada ke dikalangan korang yang suka makan yougurt? Tahu tak manfaat pengambilan yougurt sangat bagus untuk kesihatan kita. Yougurt adalah sejenis makanan/ minuman yang berasaskan susu dan boleh diperolehi dalam pelbagai perisa.Ia juga boleh dimakan begitu sahaja atau di masukkan dalam makanan. Bakteria yang ada  diContinue Reading