Assalamualaikum Hai korang☺☺Ada ke yang dah start bercuti? For sure korang akan bercuti pada Jumaat kan.Gerak balik ke kampung mesti hari jumaat kan.Kotlah ada awal lagi nak balik kampung,yelah nak balik kampung bukan selalu,Masa ni lah nak bercuti lama sikit. Insyallah,aku petang jumaat ,lepas balik kerja dah gerak balik keContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺sedikit rasa legalah bila tengok anak yang tak sihat,yang asyik dok merengek,kembali cergas dengan aktiviti yang dilakukannya.Kalau korang baca entry aku di Naura warded dan entry Naura Discharged tempohari,pasti korang tahu apa berlaku kepada Naura Ye..Naura kena cirit birit.Tak semena-mena je kena cirit birit.AKu pun tak tau macamContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang??Alhamdulillah,umi dah mampu tersenyum bila tengok anak dara sorang ni dah mampu untuk makan dan bercakap.Actually kalau korang ada baca entry sebelum ni,Naura warded disebabkan dia cirit birit dari selasa lagi.Eh tak silap aku isnin dia dah start sakit,cuma tak terlalu nampak dia sakit.Tapi malam tu dia dahContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang??Bersiaran di Hospital Sultan Ismail kita hari ni.Yess,Naura warded..Semalam lagi dah check in hotel 5 bintang ni.Umi dia macam nak lekaih siang sebab serabut dengan keadaan di wad pada malam hari..Dengan katil dapat extra bed.Nasiblah takde banyk duit nak pi masuk swasta,Tapi tetaplah bersyukur.Bukan tak sebab facility yangContinue Reading

Assalamualaikum Hai koran??Selamat berhujung minggu.Masih di kampung,aku berada di kampung dari hari jumaat lagi.Dan hari ni last berada di kampung.Lepas berbuka malam ni baliklah nampaknya. Bila balik kampung,dapatlah tolong mak meniaga di bazaar.And yess,aku suka bila dapat tolong mak niaga.Lagi syok meniaga bila apa yang kita jual tu laku keras..betulContinue Reading