Showing 31 Result(s)
MOTIVASI

Motivasi Pagi 75

Assalamualaikum Hai korang☺☺Salam pagi yang ceria.Moga hari ini lebih baik dari semalamnya.Jadikan semalam kenangan yang indah dan jadikan hari ini pengalaman yang cukup indah untuk kita jadikan teladan hari esok dan seterusnya. Kerana satu-satunya perkara yang akan membuatkan kita tetap senyum walaupun kita sedang bersedih adalah dengan mengetahui Allah sentiasa  sayang kita. Syukurilah apa yang ada di depan mata.Insyallah..

MOTIVASI

Motivasi Pagi 74

Assalamualaikum Hai korang☺☺Salam pagi isnin.Awal pagi dengan hujan lebat.Moga hujan lebat yang turun memberi manfaat kepada kita semua.Semoga hujan yang lebat ini,Allah turunkan nikmat rezeki  di dalamnya..Amin Moga kita diberikan kekuatan untuk menghadapi hari ini dan hari yang mendatang..Insyallah APapun kesulitan yang kita ada,hadapilah dengan tenang dan sabar..Insyallah…Allah akan bantu hambanya yang lemah

MOTIVASI

Motivasi 68

Assalamualaikum Hai korang?? yeahh..its monday..and permulaan monday tak begitu baik,dah dua hari demam masih tak krbah.Ditambah pulak batuk dan selsema. Apa pun life must go on…Kena sentiasa move on walau apapun perkara mendatang.Kalau dah tak sihat,semestinya kena melepek sepanjang hari,at least krna bangun jugak,kalau tak badan ni akan rasa lemah jr. So never be afraid ok..  Happy monday you alls.