Assalamualaikum Alhamdulillah,menginjak lagi umur mu sebulan my dotter…Diam tak diam dah 5 bulan Nur awfiyah bersama ummi.Mengisi kekosongan hati ummi ngan babah.Penyeri rumah tangga kami dan juga keluarga. Syukran dengan kehadiran Nur awfiyah juga,memberikan sesuatu pengalaman untuk aku menjadi seorang ibu. Happy monthsary yang ke 5 untuk Nur awfiyah…Ummi akanContinue Reading

Assalamualaikum Nilah kekdahnya rutin harian Ummi.Balik dari kerja terus cepat-cepat ambil Nur awfiyah kat rumah kakak ipar..Bila selalu langkah kanan,dapat sapedek sekali rumah my kakak ipar tu.Ape pun yang dia masak,aku mesti berselera nak makan..hahaha…Sebab tu aku tak pernah berkira bila nak bagi dia duit lebih jaga Nur awfiyah. BilaContinue Reading

Assalamualaikum Petang nie otak jadi freeze atas sebab sesuatu yang betul-betul mengguris hati nie..Tapi biarlah ianya menjadi rahsia. Bila dalam keadaan macam nie,stress,kecewa,hanya dia seorang sahaja yang boleh membuatkan hati ummi dia nie sejuk..Bila cerita pasal dia,bila dengar dia ketawa,bila dengar dia menjerit.menangis sekalipun..Terubat rasa kekecewaan,sedih,penat bila dia berada diContinue Reading

Assalamualaikum Adeh..rasa buntu nak update entry..Cuma dapatlah blogwalking..Padahal banyak lagi cerita yang masih tak keluar..cuma keluar kat facebook dan IG je…Nak update tudung-tudung De Salma yang terbaru.. Siapa yang add friend kat facebook,mesti korang tengok kan Tudung-tudung terbaru Keluaran De Salma..ciitttt…sempat update ye.alhamdulillah..masih meneruskan impian nak berbusiness walaupun,hakikatnya amat payahContinue Reading