10 Khasiat Susu Kambing Yang Perlu Korang Ketahui seringkali dijadikan sumber protein dalam pemakanan seharian.Ada yang kurang suka akan susu kambing ni kerana ia berbau hamis dan rasa yang kurang sedap berbanding susu lembu. Kandungan Nutrisi yang ada didalam susu Kambing Tidak dinafikan bahawa susu kambing mempunyai nutrisi yang baik.KorangContinue Reading

BUKU 365 PANDUAN AKTIVITI PENDIDIKAN AWAL KANAK-KANAK

Buku 365 Panduan Aktiviti Pendidikan Awal Kanak-kanak Daripada Dr Mahani Razali | Panduan mudah untuk menjalankan aktiviti dengan kanak-kanak pra sekolah tadika dan mengandungi elemen KBAT berdasarkan KSPK (semakan 2017) “Ramai guru yang mengadu pening nak buat RPH hari-hari. Banyak benda yang nak kena buat. Nak kena cari idea laContinue Reading

Buku 365 Panduan Aktiviti Pendidikan Awal Kanak-kanak oleh DR.Mahani Razali | Ada tak dikalangan readers umi seorang cikgu tadika, prasekolah dan juga ibu² yang homeschooling anak-anak dari rumah Pernah tak ibu ayah dan cikgu-cikgu terfikir, selepas mengajar anak mengenal huruf dan suku kata…bagaimana nak buatkan anak boleh baca buku cerita…apakahContinue Reading

planner usahawan Mommyhappy

Dah ada planner untuk merangka strategi bisnes tahun hadapan? Perlu ke Planner Usahawan ni? Of courselah perlu.Dalam berbisness kita perlukan planner untuk merangka strategi bagi memudahkan perniagaan kita.Untuk bisness yang lebih mantap, strategi tu penting.Dari awal tahun lagi kita perlu menyusun atur apa yang perlu kita buat bagi memudahkan kitaContinue Reading

MommyHappy Mencari Agent Untuk Tambah Pendapatan

MommyHappy Mencari Agent Untuk Tambah Pendapatan | Terbuka kepada Surirumah dan juga yang ingin mencari pendapatan sampingan.Banyak lagi kelebihan-kelebihan lain yang akan korang dapat apabila menyertai TEAM MOMMYHAPPY. Walaupun umi baru sahaja berkecimpung dalam bisness bersama Mommyhappy, alhamdulillah..Umi dah capai target yang umi nak.Insyallah, berazam akan terus berusaha memperluaskan lagiContinue Reading