Planner Muslimah 2022 Exclusive Dari Mommyhappy | Belum tengok isi lagi dah jatuh cinta dengan Planner yang cantik ni. Lagi sebulan lagi dah kita nak masuk ke tahun baru 2022.Mesti dah banyak azam dan plan serta strategy dalamn bisnes mahupun kehidupan. Plan dah ada, azam dah ada, mestilah kena catitkanContinue Reading

Loading

Kit Malaysiaku Mommyhappy

Kit Malaysiaku Sempena Bulan Kemerdekaan | Bulan Ogos adalah bulan Kemerdekaan Malaysia.Jom kita berikan semangat untuk anak-anak kita dengan memberikan Kit Malaysiaku ni, Bersempena dengan Bulan Kemerdekaan, HQ Mommy Happy melancarkan produk Kit Malaysiaku Edisi Jimat dengan harga hanya RM19/set sahaja.. Cikgu Cikgu boleh tempah untuk anak murid.. Ibu ayahContinue Reading

Loading

kit malaysiaku

Jom Semarakkan Hari Kemerdekaan Dengan Kit Malaysiaku | Hari Kemerdekaan Malaysia ke 62 Semakin dekat.Bagaimana untuk kita mengajar anak-anak dengan erti Kemerdekaan. Sebelum tu, kita kenalah tahu apa Tema dan Logo untuk tahun 2019 ni kan? Jom kenali logo baru Hari Kemerdekaan Tahun 2019 Tema Hari Kemerdekaan Tahun 2019 TemaContinue Reading

Loading

BUKU BACAAN KANAK-KANAK MOMMYHAPPY | Nak jadi anak yang suka dengan buku, kena ajar mereka sedari mereka kecil. Menang membeli alah memakai.Produk terbaik dari Mommyhappy untuk anak-anak.Buku bacaan yang bukan sahaja sekadar di baca tetapi mempunyai ilmu teladan yang baik untuk anak-anak.Umi senaraikan BAHAN BUKU BACAAN yang sesuai untuk anak-anakContinue Reading

Loading

SET JURNAL RAMADHAN UNTUK KANAK-KANAK | Ramadhan hampir tiba.Jadi persediaan ibu-ibu untuk menggalakkan anak-anak berpuasa?   Di kedai online umi, umi ada menjual satu set Jurnal Ramadhan untuk anak-anak. ?JURNAL RAMADHAN Ibu-ibu sudah sediakan bahan untuk anak menyambut puasa Ramadan? Jangan biarkan Ramadan berlalu tanpa meninggalkan nilai yang baik kepadaContinue Reading

Loading