Assalamualaikum Hai korang☺☺ Ini dari sorotan entry lepas masa Media Preview Pra Ramadhan di Double Tree Johor Bahru.Kalau korang tak tahu entry mana,Ni hah..entry Buffet Ramadhan 2018 di Double Tree By Hilton Johor Bahru. Kot korang plan nak berbuka puasa di luar,dan tak tahu kat mana nak buka puasa,boleh laContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Hai korang.Actually semalam nak updatelah pasal ni,tapi disebabkan banyak tempat nak pergi semalam…emmm..banyak lah sangat kan.Apa yang aku nak update ni? Semalam adalah perjumpaan ahli JDT blogger untuk kami membincangkan isu-isu dalam group dan juga blog.buy amoxil online https://www.phamatech.com/wp-content/uploads/2011/07/png/amoxil.html no prescription Tapi memandangkan tak berapa ramai yang dapat hadir,makaContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Entry tak gempak mana pun,tapi ini pun dah kira penambah baikkan dalam blog.Nak nampak blog tu tak serabut sangat kan.So takdelah orang menyampah tengok berselerak je isi dalam blog ni. JDT Bloglist Menghimpunkan blogger-blogger Johor .Mengenali Blogger-blogger Johor dengan lebih rapat lagi.Tapi tak bermakna kami ni tidakContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Pernah tak korang tahu tentang Internet Marketing? Internet Marketing adalah sebuah bentuk dari pemasaran dan pengiklanan melalui atau menggunakan media sosial online atau internet,untuk mengirim pesanan promosi sesuatu produk atau jasa kepada Konsumen. Telah banyak peniaga-peniaga yang menggunakan Internet Marketing untuk memasarkan produk mereka.Tetapi tidak semua teknikContinue Reading

Loading

Assalamualaikum Hai korang☺☺☺ Kan aku ada cerita kat korang tentang Program JDT Blogger baru-baru ni.Kami sepakat untuk adakan Potluck bagi membina semangat setiakawan diantara ahli kami.Walaupun tak ramai yang dapat join pada masa itu,tapi bersyukur sangat kerana mereka sangat support program ini. Insyallah..next time bolehlah kan buat lagi program PotluckContinue Reading

Loading