Ciri-ciri Perabut yang sesuai dengan Ruang Tamu rumah

Ciri-ciri Perabut yang sesuai dengan Ruang Tamu rumah | Lama kan umi tak bercerita tentang rumah kediaman.Especially bab deko-deko rumah ni.Bab ni umi bukan pandai sangat pun.Janji barang asas dalam rumah tu wajib ada. Sebenarnya banyak angan-angan yang tertangguh dek kerana belum ada modal.Apa yang kita ada sikit tu kitaContinue Reading

idw design & build

Buku IDW Design & Build Merealisasikan Rumah Yang Cantik | Rumah cantik sangat-sangat diimpikan oleh semua lapisan masyarakat.Nak Design yang elegen, terkini semuanya ada hanya di dalam satu buku. Sejak umi beli rumah 5 tahun lepas, kami takdelah terus duduk, masih duduk dengan mak lagi dan sementara tu kami renovateContinue Reading

Deko Mini Garden dengan Artificial Grass Kedai Eco

Deko Mini Garden dengan Artificial Grass Kedai Eco | Lama dah niat hati ni nak ada mini garden dekat tepi rumah.Walaupun tak segah mana, at least nak ada jugak mini garden. Akhirnya setelah sikit-sikit umi usahakan,alhamdulillah jadi jugak 90% my mini garden ni.Menjadi jugak idea deco mini garden. Ni punContinue Reading

Cara Memilih Servis Tukang Cat Rumah Terbaik di Kawasan Anda

Rumah yang dicat dengan baik akan selalu kelihatan cantik dan menarik. Dengan ini, anda akan berasa selesa dan senang ketika tinggal di sana. Walaubagaimanapun, proses mendapatkan perkhidmatan cat dalam rumah terbaik di Lembah Klang adalah sedikit sukar. Secara permulaannya sebelum mengupah seseorang, anda perlu melakukan sedikit kajian untuk memeriksa caraContinue Reading

Beli Pokok Hidup Secara Online di Shopee | Sebelum umi nak beli tu masih berkira-kira juga samada nak beli secara  online ataupun tak. Actually pokok yang umi nak beli hari tu, takde di Nursery yang umi selalu pergi tu.Kalau nak berjalan di Nursery yang lain memang umi malas.Malas bukan sebabContinue Reading