Assalamualaikum Petang-petang macam nie,sibuk nak update pasal makanan..lantak pi lah…Janji dah tunaikan hasrat tekak berbulan lamanya…Eceh….berbulan la sangat kan… Kelaparan tahap gaban pepagi tadi membawa ke tengahari…Dok pujuk opismate lunch hari ni.Apa taknya…tak sempat nak beli breakfast pagi tadi..Selalunya kalau aku beli breakfast,tengahari tak keluar makan pun takpe…Nie dari pepagiContinue Reading

Assalamualaikum Sebenarnya entry ni patut di publish semalam.Tetapi disebabkan tenet sangat lembab, jadi entry ini tergantung. Disebabkan keboringan kat rumah, aku ikut mak pi bank.Lepas pi bank, mak ajak pekena bakso di Tasik Bandar Penawar. Tapi Bakso rasanya so so je…Tak seperti diharapkan.Di tambah pulak tak boleh nak makan terlaluContinue Reading

Assalamualaikum Hari nie tertunai jugak nak makan dekat sini.Actually reztoran nie baru buka beberapa bulan yang lalu.Tapi hari ni baru berkesempatan. Hari nie pegi meja memang full.Terpaksa menunggu tapi taklah lama sangat..Tu pun dapat meja yang kat luar je.oklH dari tak dapat.Nasib baik jugak ada couple tu dah nak balik,Continue Reading

Assalamualaikum Alhamdulillah..Dah beransur sihat walaupun still mamai nak pi kerja.SALAM JUMAAT semua..Apa khabar korang hari nie? Semalam sempat update sekejap je.Tak larat nak duduk depan computer lama sangat.Seharian duduk rumah memang best.Rasa nak sambung cuti lagi..Tapi disebabkan cuti pun dah berlambak ambil,so terpaksalah gagahkan jua badan nie pergi kerja. EntryContinue Reading

Assalamualaikum Cerita hari ahad lepas..aku bawa pakcik aku berjalan jalan di Puteri Harbour.Kemudian kami singgah makan makan di Dataran Johor.Dulu masa zaman remaja aku, memang rajin singgah makan sini..Lepak dengan kawan kawan. layan gambar ni jelah ye. posted from BloggeroidContinue Reading