Showing 132 Result(s)
FOOD REVIEW

Food Review : D’ DU VANN CAFE Bukit Dahlia Pasir Gudang

Assalamualaikum Malam Minggu yang lepas,husband ajak makan luar.Konon nak repeat makan kat Revert Cafe,tapi tak jadi sebab Revert cafe tutup malam tu.So,kami decide nak jalan-jalan sekitar Taman bukit Dahlia je.Jenjalan sambil tengok restoran mana yang memikat hati, sampailah kitorang nampak Cafe ni kat hujung jalan.Memang rasa dah 2-3 kali lalu cafe ni,tapi tak pernah nak menyinggah. Nampak pulak kat situ menyediakan makanan Western.Jadi ada peluang nak makan spaghetti lagi malam …

FOOD REVIEW

Aiskrim Malaysia Sedap

Assalamualaikum Wah..inilah yang palin disukai oleh kanak kanak dan juga orang dewasa.tipulah kalau orang dewasa tak suka Aiskrim Malaysia ni. Sekarang ni bukan senang tau nak cari orang jual aiskrim ni.Kebanyakkan kedai jual paddle pop, emmm..apa entah lagi..aku pun tak ingat. Kebetulan semalam pergi rumah adik aku, ala…yang aku cerita adik aku sambut birthday anak dia.Bini adik aku memang jual aiskrim malaysia ni. Ni je yang aku bawak balik..eh..bukan..ni je …