Assalamualaikum Hari nie sebenarnya menerima 3-4 kenduri kahwin.Tapi tak dapat memenuhi semua undangan tu kerana tempat yang terlalu jauh..jauh la jugak walapun masih dalam kawasan johor. Terpaksa memilih undangan perkahwinan officemate la dulu..rugi xdtg..yelah kawan satu office ka.Of course la nk tengok dia bersanding.Dalam pukul 1.15 keluar dari rumah..Keluar rumahContinue Reading

Assalamualaikum Semalam seronok sangat dapat dating dengan emak walaupun sekejap.Balik awal semalam sebab dapat call dari emak,dia nak turun pasir gudang.Nak ambil kakak ipar balik kota tinggi.Actually my kakak ipar nie,memang rajin balik kota tanpa Suaminya.Sebab suaminya itu selalu balik lambat,hehe..So bila dia bosan kat rumah,dia akan balik rumah emak.KesianContinue Reading

Assalamualaikum Alhamdulillah, selesai menjamu selera diluar..bukan malas nak memasak, tapi disebabkn hari nie struggle nak cari lauk, kesitu dan kesini, so…kenalah makan diluar.. Xsempat pulak nanti nak masak.pukul berapa pylak nak makannya.alternatif yang senang adalah makan luar..hehe…lagipun hari ni gaji, so boleh la belanja makan en.husband seorang nie.. Published withContinue Reading

Selamat Tengahari untuk korang..Ape menu Lunch Hari nie..Sis tengahari nie mkan Nasi  Ayam Penyet..Sedap tau..Kalau korang belum rase.Meh datang kt Kg Pasir Puteh Pasir gudang Johor..Memang Muaiiii…  Nie Ler Kedainya..Ihsan dari  http://azimashaary.blogspot.com  Nasi Ayam Penyet Special..Harge boleh tahan..Korang boleh pilih Nasi ayam penyet kampung special or Bandar..Beza bandar ngan kampungContinue Reading

Assalamualaikum Selamat Tengahari semua..Entry kali nie aku nk tanye ler korang tentang tajuk entry kt atas nie Apa Itu Buah Zuriat ~Buah Zuriat Dikenali sebagai  buah adam/buah koka /buah zuriattin.Tapi Buahnya sama. Khasiatnya ~Dikatan buah ini sangat berkhasiat.Boleh menyembuhkan lenguh-lenguh badan,insyallah.Dan dikatakan sebagai petua untuk mendapatkan Zuriat Dimana tempat untukContinue Reading