Showing 2 Result(s)
kisahsidairy.com pregnancy RANDOM

Checklist Barang keperluan bayi dan ibu ke Hospital

Assalamualaikum Checklist Barang keperluan bayi dan ibu ke Hospital.Bila dah masuk usia kandungan mencecah 8 bulan ni,kenalah buat persediaan awal.Persedian dari barangan yang akan dibawak ke Labour room nanti.Sebenarnya start dari 7 bulan orang dah sibuk buat persediaan barangan yang akan dibawa ke Hospital. Tapi aku ni ilek je..Macam tak risau je nak buat benda tu.Tapi masa balik kampung tuari,setelah dibebel oleh mak,balik tu,terus siapkan apa yang patut.Mak dah pesan,siapkan …

kisahsidairy.com motherhood nur awfiyah PARENTING RANDOM

Bawa Nur Awfiyah Checkup

                                                                           Assalamualaikum Hari ni, bawak cik fiyah ni pi checkup..appointment sepatutnya pukul 3 petang, tapi terlambat sikit.Terpaksa tunggu babah balik kerja..Babah awfiyah bekerja hari npernah jumpa tu yang lambat sikit.. Sampai klinik, terus bergegas …